Safira By Molly Rustas

Vi är stolta över att presentera vårt exklusiva samarbete med livsstil- och modebloggaren Molly Rustas. Smycken tillverkade i äkta silver som går under namnet Safira by Molly Rustas. Smyckena är designade att spegla elegans, tidlöshet och minimalism. Vår strävan är att  vara en del av alla kvinnor som är medvetna om sin stil. Alla kvinnor är vackra och alla kvinnor är värda ett sådant smycke. Ett smycke från Safira by Molly Rustas kan vara det framhävande i din outfit eller helt enkelt göra din outfit fullständig.

Fallande ordning
Filter

24 av 24 produkter

Molly Rustas 18K Gold Plated Wind Hoops
-%

Molly Rustas 18K Gold Plated Wind Hoops

Safira By Molly Rustas

399 kr
Fallande ordning
Filter

24 av 24 produkter

Safira By Molly Rustas

Safira by Molly Rustas

Vi på Safira är både stolta och glada över vårt samarbete med modebloggaren Molly Rustas. Molly är känd för sin oklanderliga stil och för att vara lite av en trendsetter. För dig som följer bloggen har säkert koll på hennes stil och förmåga att sätta ihop snygga outfits och matcha kläder med smycken. Och just smycken älskar ju vi på Safira så det kändes inte mer än rätt att skapa en vacker, glamorös och feminin kollektion tillsammans med Molly. Här hittar du Safira by Molly Rustas, en kollektion fylld av glittrande stenar, äkta silver och rhodium. Smyckena känns både klassiska, tidlösa och moderna på samma gång. När du vill känna dig extra fin, tillfixad och tjusig är dessa ringar, halsband, armband och örhängen perfekta! Fördelen är såklart att du enkelt kan kombinera och matcha dessa smycken med varandra, alla passar bra ihop! Våga även bryta av med något helt annat, smycken i en annan stil, formgivning och av andra material. Ibland har materialkonstraster en förmåga att bli otroligt effektfullt och snyggt! I sortimentet kan du hitta både nätta och breda ringar och andra smycken, här finns något för alla! Bli inspirerad och unna dig något fint – det är du värd!

Elegance

Safira by Molly Rustas är en kollektion som vi kallar för Elegance, elegans! Namnet speglar smyckena i kollektionen då de är otroligt eleganta, sofistikerade och klassiska. Samtidigt känns de både lyxiga och exklusiva. Fördelen är dock att de är mycket prisvärda! Eftersom varje kvinna är vacker precis som hon är, är denna kollektion till för alla! Alla förtjänar vi något vackert och fint ibland, ett smycke bara för oss. Här hoppas vi att du ska hitta dina favoriter, oavsett om det är ett par örhängen med glittrande stenar, en vacker ring eller ett tunt och diskret armband. För dig som vill överraska din partner (gör det!) med en vacker och romantiskt present har hittat rätt.

De flesta uppskattar dessa vackra smycken eftersom de känns väldigt "classy" och feminina. De glittrande Cubic Zirkonia stenarna har dessutom ett fantastiskt skimmer som drar alla blickarna till sig. Kolla gärna in sortiment av äkta diamantringar, här kan du snabbt se vad som erbjuds. Även om Cubic Zirkonia inte alls kan mäta sig med diamanter, av naturliga skäl, är stenarna ändå otroligt vackra och trollbindande! Och givetvis mycket, mycket billigare än äkta diamanter...

Sätt ihop ett set!

Safira by Moly Rustas är en vacker och komplett smyckekollektion med allt från ringar och halsband till örhängen och armband. Här kan du enkelt hitta vackra och eleganta smycken som kan bäras tillsammans. Det funkar fint att använda flera ringar på samma hand, kolla gärna hur Molly Rustas själv väljer att bära smyckena. Detta är trendigt och modernt och passar fashionistan perfekt! För dig som vill ha ett litet blickfång, en snygg och vacker detalj i din outfit, kan du även såklart bära endast ett smycke. Det blir också effektfullt. Dessa fantastiska smycken passar såklart utmärkt att använda till finare tillfällen som galor, bröllop eller andra högtidliga sammanhang. Men du kan också använda dessa gnistrande smycken till vardags. Bryt av den eleganta och lyxiga känslan med slitna jeans och en vanlig vit skjorta – riktigt snyggt! Bland Safira by Molly Rustas kan du välja bland många prisklasser. Alla smyckena är mycket prisvärda och vissa är mer exklusiva än andra. För dig som vill unna dig ett riktigt lyxigt smycke kan vi rekommendera det populära Choker-halsbandet prytt med hela 560 infattande stenar. Dessa glittrar helt fantastiskt och halsbandet kan bäras till alla tillfällen! När du väl har hittat det smycke eller de smycken som tilltalar dig mest kan du enkelt lägga din beställning hos oss. Vi ser till att förpacka och leverera snabbt – oftast inom en arbetsdag. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar!