Skagen Elin Rose Gold Crystal Circle Halsband

695 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt och retur
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Skagens klassiska Elin kollektion uppdaterades för att ha en tydlig modern känsla för våren. Hängande på ett kedjelänk halsband som kan anpassas efter önskemål om kort eller mellan längd, är pendeln liten men unik: en kristalluppsättning i cirkeln ger en subtil gnista.

Art. Nr
SKJ0850791
Material
Rosegoldplated Steel
Längd
40+7 cm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.