SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden grundades först år 2002 och har sitt uprung från norra Sverige. SNÖ of Sweden är mycket om att ge en extra touch av skönhet i livet. I SNÖ of Swedens designteam skapas varje ny kollektion med en kombination av klassiska, tidlösa material som kristaller och sötvattenspärlor med konstgjorda stenar, läder, glas och tyg. SNÖ of Sweden har naturliga och tidlösa smycken med en känsla av lyx.

Fallande ordning
Filter

36 av 1017 produkter

Du har sett 36 av 1017 produkter

SNÖ of Sweden Carla Örhänge Small Pearl White

SNÖ of Sweden

199 kr

SNÖ of Sweden Blizz Chain Armband Clear

SNÖ of Sweden

199 kr

SNÖ of Sweden Shape stone Örhängen silver/clear

SNÖ of Sweden

149 kr

SNÖ of Sweden Light small Örhängen plain gold

SNÖ of Sweden

149 kr

SNÖ of Sweden Troy Armband oval gold/mix 1

SNÖ of Sweden

399 kr

SNÖ of Sweden Way big Örhänge Plain Silver

SNÖ of Sweden

399 kr

Snö Of Sweden Crystal royal Armband set g/clear

SNÖ of Sweden

399 kr

Snö Of Sweden Liw small stone ear g/pink

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Mii Mini Örhänge Gold/Clear

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Laney Pearl Halsband 42 White

SNÖ of Sweden

299 kr

SNÖ of Sweden Lennox oval Örhängen plain silver

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Lennox small Örhängen plain gold

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Dion oval Örhängen plain silver

SNÖ of Sweden

249 kr

SNÖ of Sweden Carlo Halsband 42 plain silver

SNÖ of Sweden

299 kr

SNÖ of Sweden Saint Tropez Örhängen gold/clear

SNÖ of Sweden

299 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 1017 produkter

Du har sett 36 av 1017 produkter

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden – med känsla för skönhet

SNÖ of Sweden är, precis som namnet antyder, ett svenskt företag. Varumärket grundades i norra Sverige år 2002 och har sedan dess gjort sig omåttligt populära. Sedan starten har SNÖ of Sweden varit ett familjeägt företag och kvalitet och design är något som ligger företaget varmt om hjärtat. Alla smycken tillverkas i egna fabriker, allt för att kunna säkerställa att kvaliteten är på topp. Vad som kännetecknar just SNÖ of Sweden är deras tidlösa, smakfulla och exklusiva design. Smyckena ger din outfit en touch av skönhet. Genom att kombinera en modern formgivning med klassiska och traditionella material som sötvattenpärlor, glas och fjädrar, kan de skapa något helt originellt och nytt. I vårt stora sortiment av SNÖ of Sweden hittar du allt från armband och halsband till örhängen och lyxiga ringar. Du kan handla många smyckestyper i samma kollektion och på så vis sätta ihop ett matchande set. Beroende på vad du gillar och vilken stil du föredrar kan du både hitta stilrena och enklare smycken som exempelvis snygga stiftörhängen, men även större och stenprydda chandelierörhängen. Vad som gör SNÖ of Sweden så tilltalande och populära är deras fantastiska priser. Genom att skapa smycken i vacker och exklusiv design men använda sig av billigare material som järn och istället guldplätera, kan de sänka sina priser. Kvaliteten är ändå lika hög såklart! Här hittar du både silverpläterade och guldpläterade smycken. För dig som letar efter ringar erbjuder SNÖ of Sweden riktigt lyxiga varianter i järn. Med en välvd insida känns ringen oerhört behaglig att ta på sig och den sitter bra på fingret. Välj om du vill ha en ring med många gnistrande stenar eller om du föredrar något mer diskret och stilrent.

Presenter? Vi hjälper dig

Det kan vara en riktig utmaning att hitta passande och bra presenter, men vi på Safira har gott om passande smycken. SNÖ of Sweden är ett väldigt bra varumärke när du letar efter vackra gåvor. Deras smycken känns tidlösa och lyxiga men kostar inte en förmögenhet. Samtidigt passar smyckena perfekt till kvinnor i alla åldrar. Du kan välja bland många stilar och färger samt smyckestyper. För att ge bort en extra tjusig och högtidlig gåva kan du sätta ihop ett helt set. Matcha halsband, ring och örhängen från samma kollektion och lägg alltsammans i en fin presentask. Du kan hitta flera fina askar hos oss på Safira. Är du ute i senaste stund för att köpa presenter? Ingen fara. När du beställer smycken hos oss på Safira kan du räkna med leverans inom 1 arbetsdag. Det är inte för intet vi har förtjänat att få skryta med Nordens snabbaste leveranstider. Lägg dessutom till att vi erbjuder Sveriges lägsta prisgaranti, ganska bra!

Smycka din personlighet

Grundaren och designern bakom SNÖ of Sweden är Lena Jonsson Näslund, en kvinna med stor passion för design och formgivning. Att skapa smycken i en tidlös och vacker design och inte följa de ständiga skiftningarna i trenderna är A och O för varumärket. Istället för att byta ut sitt smyckeskrin efter varje säsong erbjuder SNÖ of Sweden ringar, halsband, armband och örhängen som du kan älska och bära år efter år. Smycken som inte bli omoderna eller otrendiga. Här kan du tvivellöst hitta smycken som förstärker din personlighet istället för att kompromissa den. Hitta de smycken som talar till din individuella stil och smycka din karaktär, din personlighet och din personlighet. Kanske gillar du vissa material mer än andra? SNÖ of Sweden skapar fantastiska smyckekollektioner i allt från järn till silver-, guld- och roséguldpläterad metall. Matcha och mixa metaller som du själv vill, det finns inga rätt eller fel. Vill du göra ditt smycke mer personligt? Vi på Safira erbjuder kostnadsfri gravyr, passa på att få ett fint citat eller ett viktigt datum ingraverat i dina smycken!