Spinning Jewelry

Spinning Jewelry är din historia.

Designat av dig. Spinning Jewelry är ett varumärke som skapar eleganta och moderna smycken, med hög kvalitet i äkta material och dansk design. Genom att kombinera ringar och örhängen i olika material, färger, ytor och stenar, finns det otaliga möjligheter att skapa din egen unika look.

Fallande ordning
Filter

1 av 1 produkter

Fallande ordning
Filter

1 av 1 produkter

Spinning Jewelry

Spinning Jewelry erbjuder danska prisvärda smycken

Spinning Jewelry är ett danskt varumärke som skapar spännande smycken i alla möjliga designer. Du hittar inte bara ringar och örhängen här, vi på Safira har även samlat deras annorlunda fingertoppsringar. Hitta smycken som passar just din stil och beställ redan idag. Alla deras smycken känns eleganta och moderna. De använder sig i första hand av sterlingsilver vid skapandet av sina ringar och örhängen. Ändå har de lyckats skapa ringar i flera olika färger, från gyllengula till nattsvarta.

Smycken av 925 sterlingsilver

925 sterlingsilver är det vanligaste sättet man använder silver till smycken idag. 925 innebär att smycket har skapats med ett silver som består till 92,5 % av silver, resten är andra metaller. De andra metallerna används för att ge materialet vissa egenskaper, oftast handlar det om att smycket ska bli hårdare och hållbarare men ibland kan det även handla om att ge silvret en viss färgton. De gyllengula ringarna är exempelvis tillverkade av silver som har guldpläterats. Alla svarta smycken är silver som har oxiderats. Kolla gärna in alla våra andra silversmycken för att bli ännu mer inspirerad. Du kan hitta dessa här.

Skapa din egen stil

En av de största fördelarna med just Spinning Jewelry är deras variation och design. Deras prisvärda smycken kommer i alla möjliga former, något som gör att du enkelt kan hitta smycken som passar just din stil. Med hjälp av både ringar, fingertoppsringar och örhängen ger du din stil en riktig boost. Tanken bakom Spinning Jewelry är att du ska välja flera olika ringar eller smycken och kombinera dessa. Välj exempelvis tre ringar i samma storlek fast med olika design, exempelvis en med ett hjärta, en med en silverblomma och en med en gnistrande sten. Genom att sätta på dig alla tre ringar samtidigt får du en helt ny och unik ring!

De perfekta presenterna

Fyller din bästa vän år snart? Vill du överraska din mamma eller din syster med något roligt? Visa uppskattning genom att köpa hem smycken från Spinning Jewelry. De passar utmärkt att ge bort som gåvor och den fina designen, speciellt hos fingertoppsringarna, är alltid uppskattad. Vill du få fler tips på bra smycken till speciella tillfällen kan du klicka här. På denna sida har vi valt ut smycken som vi anser passa bra för olika tillfällen i livet, exempelvis julafton, mors dag, födelsedagar, dop och mycket mer.

Spinning Jewelry smycken till bra pris

Våra smycken från Spinning Jewelry har alltid ett bra pris. Det beror först och främst på att det danska företaget själva har gjort smarta materialval och på så sätt kan hålla nere priset lite. Dessutom är vi på Safira alltid måna om att ge våra kunder det bästa priset. Det är därför vi har vår prisgaranti. Skulle du exempelvis hitta ett smycke från Spinning Jewelry för ett bättre pris hos någon svensk butik annan kommer vi att matcha priset direkt. Du får gärna läsa mer om prisgaranti här på vår hemsida. Denna garanti gäller även upp till 14 dagar efter slutköpet. Vill du hitta smycken som har ett ännu lägre pris kan du alltid kolla in vår outlet. Här hittar du alla möjliga typer av smycken, från ringar och örhängen till halsband, armband och mycket mer. Alla smycken här har ett lite bättre pris. Det kan bero på att de tillhör de sista produkterna från en kollektion vi inte längre kommer att erbjuda eller så kan det helt enkelt handla om ett specialerbjudande. Det är alltid kul att kunna handla lite extra mycket eftersom priserna är riktigt bra. Kolla in vår outlet redan idag. Vem vet, du kanske hittar en present som du kan unna dig själv här. Alla förtjänar vi att unna oss något fint ibland, speciellt när det kommer till så bra priser!