Syster P

Ett resande liv är det som inspirerar Syster P's design. Det är något personligt. Sedan 2006 har Syster P hämtat inspiration från resmål världen över. En genuin glädje har också alltid funnits i skapandet av Syster P's smycken och accessoarer. En lycka som Syster P hoppas du ska känna när du bär något av deras smycken. Handla smycken från Syster P hos Safira med snabb leverans och prisgaranti.

Fallande ordning
Filter

36 av 121 produkter

Du har sett 36 av 121 produkter

-%

Syster P Nana Ring Silver Indian Blue

Syster P

Från 599 kr
-%

Syster P Nana Earrings Indian Blue

Syster P

699 kr
-%

Syster P Irja Pearl Hoops Gold

Syster P

699 kr
-%

Syster P Links Squared Small Bracelet Gold

Syster P

799 kr
-%

Syster P Links Curb Chain Ring Gold

Syster P

Från 699 kr
-%

Syster P Ring Tiny Plain Silver

Syster P

Från 299 kr
-%

Syster P Halsband Rolo Chain One Size Gold

Syster P

399 kr
-%

Syster P Hänge Beloved Mini Letter Silver E

Syster P

249 kr
-%

Syster P Hänge Beloved Mini Letter Silver C

Syster P

249 kr
-%

Syster P Hänge Beloved Mini Letter Gold L

Syster P

249 kr
-%

Syster P Hänge Beloved Mini Letter Gold V

Syster P

249 kr
-%

Syster P Ring Strict Sparkle Bar Gold

Syster P

299 kr
-%

Syster P Hänge Beloved Letter Silver J

Syster P

299 kr
-%

Syster P Cleopatra Ring Silver

Syster P

Från 499 kr
-%

Syster P Nana Ring Silver Crystal

Syster P

Från 599 kr
-%

Syster P Nana Ring Gold Vintage Rose

Syster P

Från 599 kr
-%

Syster P Nana Ring Gold Emerald Green

Syster P

Från 599 kr
-%

Syster P Nana Necklace Silver Indian Blue

Syster P

699 kr
-%

Syster P Nana Necklace Silver Crystal

Syster P

699 kr
-%

Syster P Nana Necklace Gold Vintage Rose

Syster P

699 kr
-%

Syster P Nana Necklace Gold Emerald Green

Syster P

699 kr
-%

Syster P Irja Pearl Hoops Silver

Syster P

699 kr
-%

Syster P Love And War Snake Earrings Silver

Syster P

599 kr
-%

Syster P Love And War Chain Stud Earrings Silver

Syster P

499 kr
-%

Syster P Nana Earrings Silver Crystal

Syster P

699 kr
-%

Syster P Love And War Snake Earrings Gold

Syster P

599 kr
-%

Syster P Love And War Chain Stud Earrings Gold

Syster P

499 kr
-%

Syster P Love And War Small Hoops Gold

Syster P

349 kr
-%

Syster P Meow-Meow Earrings Gold Garnet

Syster P

799 kr
-%

Syster P Links Squared Small Bracelet Silver

Syster P

799 kr
-%

Syster P Irja Pearl Bracelet Gold

Syster P

699 kr
-%

Syster P Mini Cuff Collection Sparkle and Shine

Syster P

399 kr
Fallande ordning
Filter

36 av 121 produkter

Du har sett 36 av 121 produkter

Syster P

Syster P skapar kreativa smycken för kvinnor

Det är något speciellt med att resa och upptäcka världen. Många företag har grundats tack vare den inspiration som resan gav. Varumärket Syster P är inget undantag. Under 2006 reste grundarna bakom Syster P, Emma och Annikki, till Asien. Där hittade de till en stor marknad som myllrade med liv och aktivitet. Här, mitt bland kaoset, fann de ett enormt utbud av pärlor, naturstenar och andra material som direkt tände deras kreativa lågor. De köpte hem så mycket de orkade bära och började skapa smycken redan på hotellet. Där och då insåg de att det faktiskt blev riktigt bra och grunden för Syster P föddes. Idag är Syster P ett framgångsrikt smyckesföretag med bas i Stockholm. Du kan fortfarande hitta de kreativa systrarna som den drivande kraften bakom bolaget. Företaget erbjuder alla möjliga typer av smycken, från halsband till separata hängen, armband och örhängen. Kolla in vårt utvalda sortiment av smycken från Syster P och bli inspirerad du också!

Armband som känns personliga

Det finns en speciell charm hos alla de smycken du kan hitta här på vår sida. Systrarna har lyckats skapa originella smycken, oftast med en twist eller två som särskiljer halsbandet, armbandet eller hänget från alla andra på marknaden. Det kan exempelvis handla om ett armband med fina glaspärlor. Själva armbandet vore inget speciellt om det inte var för att pärlorna lagts i ett mönster som bildar orden I love you i morsekod! Detta är naturligtvis inte det enda kreativa armbandet du kan hitta från Syster P. Faktum är att de har skapat en hel serie med just armband som har morsekoder. Du hittar även hitta fina länkar i silver med lyckoamuletter samt armringar med vackra ornament. Hitta ett armband från Syster P som passar just dig genom att klicka här.

Eleganta örhängen för den som vill unna sig något fint

En vacker och gnistrande sten passar perfekt att ha som örhänge. Dessa smycken drar till sig allas blickar direkt. Syster P har designat vackra droppformade örhängen i sterlingsilver. Vissa har pläterats med guld för att få en gyllene glans medan andra får behålla sitt silvriga utseende. Dessa örhängen kommer med vackra stenar i form av halvädelstenar, bergkristall, ametister och rökkvarts för att nämna några. Alla är äkta naturstenar som passar väl ihop tillsammans med alla andra smycken från Syster P. Klicka här för att komma till deras örhängen.

Perfekta att ge bort som present

Det är alltid kul att få ett vackert smycke som en gåva. Det är dock extra roligt om smycket dessutom känns personligt och snyggt. Ett tips är att kombinera ett halsband från Syster P med ett av deras hängen. De har inte bara vackra kristaller som hängen utan även fina bokstavsberlocker. Dessa bokstavsberlocker är gjorda av sterlingsilver och i vissa fall är de pläterade med guld, precis som örhängena. Syster P har lyckats väl med att kombinera den svenska stilrenheten med österns vackra ornament eller västvärldens lyxiga elegans. Det är tydligt att deras resor har haft ett stort inflytande på deras smycken. Vem vet, du kanske själv blir lite inspirerad av att resa till världens alla hörn när du har på dig dessa smycken. Oavsett om du köper in ett smycke från Syster P till dig själv eller som en gåva kan du räkna med att du får ett bra pris från oss på Safira. Vi ger dig även fri frakt om du beställer för mer än 1 000 kronor så det kan vara smart att köpa in flera smycken samtidigt. Med hjälp av vår prisgaranti kan du själv säkerställa att vi alltid ger dig det bästa priset. Skulle du exempelvis hitta en annan svensk återförsäljare med smycken från Syster P till ett billigare pris kan du höra av dig till oss så matchar vi priset direkt.