Thomas Sabo

Thomas Sabo tillverkar exklusiva smycken som passar för alla tillfällen. Thomas Sabo grundades i Tyskland år 1984 och idag är deras smycken kända över hela världen för sin utmärkande design, sin känsla för material och estetiska detaljer.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Thomas Sabo

Thomas Sabo är ett av världens ledande smyckes varumärken

Thomas Sabo var en mekaniker som under 1980-talet började intressera sig för smycken av sterlingsilver. Efter några resor till Asien blev han inspirerad att importera smycken som han sedan sålde på olika mässor i Tyskland. Denna ödmjuka begynnelse satte grunden för det som idag är ett av världens ledande bolag för smycken. Den första Thomas Sabo butiken öppnades 1998, 14 år efter att företaget Thomas Sabo lanserades. Idag driver företaget butiker över hela världen och Thomas Sabo själv sitter vid rodret och styr varumärket från framgång till framgång. Vi på Safira har samlat strax över 1 000 smycken från detta exklusiva varumärke. De har sedan starten skapat flera fantastiska kollektioner. Du kan hitta alla möjliga typer av smycken från Thomas Sabo här hos oss. Vi erbjuder exempelvis armband halsband, klockor och ringar för att nämna några smyckestyper.

Smycken som passar själva och tillsammans

Individualitet och harmoni. Alla smycken har sin egna individuella design och form. Det har helt enkelt ett eget liv. Trots sin unika formgivning så har Thomas Sabo lyckats skapa smycken som fungerar väl tillsammans. Detta är på många sätt en del av hemligheten bakom Thomas Sabos framgång. Det känns som om att alla smycken hör ihop på något sätt. Individuellt är de vackra men tillsammans skapar de något ännu bättre. Thomas Sabo har gett sig på den enorma uppgiften att ta fram smycken som passar alla typer av stilar och alla typer av tillfällen. Det kanske känns extremt ambitiöst men faktum är att Thomas Sabo har lyckats väl hittills. Om någon kan göra det så tror vi på Safira starkt på just Thomas Sabo.

Armband och klockor från Thomas Sabo

Vill du pryda dina handleder med ett mästerverk? Då kan det vara dags att börja kolla in vårt utbud av klockor och armband från Thomas Sabo. Klockorna kommer i alla möjliga stilar och för både män och kvinnor. Du kan hitta stilrena klockor i blått, med silverdetaljer och silvervisare som matchas till en blå urtavla och ett armband i blått läder. Du kan även hitta sportiga och lyxiga klockor med ett länkarmband i rostfritt stål. Några av dessa klockor har urtavlor med visare i roséguld, silver eller guld. På baksidan av klockorna finns det en begränsad plats för att gravera något, kanske ett namn eller ett datum. Genom att gravera din klocka blir den unik och personlig. Även armbanden känns personliga. Det beror på att du kan hitta över 200 armband hos oss på Safira. Dessa armband har alla möjliga former och utseenden. Du kan med andra ord hitta ett armband från https://www.safira.se/varumarken/thomas-sabo/armband">vårt sortiment som känns helt klockrent. Armbanden kommer oftast i form av fina länkar med vackra berlocker eller tuffa och trendiga pärlarmband. Thomas Sabo har en förkärlek till svart och rockigt men du kan även hitta armband i många andra stilar, exempelvis i roséguld eller med färggranna pärlor.

Individuella delar till dina smycken

När Thomas Sabo säger att de vill ge dig smycken som känns individuella och som samtidigt passar ihop med varandra så menar de verkligen vad de säger. Detta visar sig tydligt när du kollar in vårt utbud av berlocker, beads och hängsmycken. Berlockerna är enkla smycken som du kan fästa på ditt halsband eller ditt armband. De finns i form av olika symboler, bokstäver eller bara som vackra ornament. Beads är det engelska ordet för pärlor. Det är precis vad du kan hitta i vårt stora utbud av beads från Thomas Sabo. Du kan hitta alla möjliga typer av pärlor, från en äkta sötvattenspärla med detaljer i sterlingsilver till en pärla av naturstenen Tigeröga som polerats för att få en vacker glans. Slutligen har vi företagets hängsmycken som passar utmärkt att hänga på ett halsband. Även dessa finns i alla möjliga utseenden, från små och eleganta till stora, detaljerade och rockiga. Hitta det perfekta smycket för just din stil här hos oss på Safira.