Thomas Sabo Armband

Thomas Sabo

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Thomas Sabo Armband Thomas Sabo

Thomas Sabo armband passar alla stilar

När det kommer till smycken så är det få företag som har lyckats lika väl som Thomas Sabo. Det tyska företaget har i princip erövrat världen men sina klockor, halsband, ringar och smycken. Allt började med Thomas Sabo själv, en finmekaniker som var intresserad av smycken. Året var 1984 när Thomas grundade företaget under sitt eget namn. Detta gjorde han efter att ha rest till Asien, hittat intressanta smycken som han sedan köpte hem och sålde på olika mässor. Sakta men säkert har företaget Thomas Sabo växt och det tog inte lång tid innan de övergick från att sälja till olika återförsäljare och butiker till att även öppna helt egna butiker. Idag finns Thomas Sabo på fem kontinenter och de driver över 200 olika butiker runtom i världen. Här på denna sida kan du hitta Thomas Sabo armband i flera olika former och färger.

Armband som passar just din stil

Thomas Sabo själv har satt ribban otroligt högt för sitt företag. Målet är att skapa smycken som inte bara passar alla stilar och alla tillfällen, de ska även matcha varandra. Med sikte på målet och Thomas bakom rodret har företaget seglat sig fram till flera framgångar genom tiderna. Och de har verkligen lyckats väl med sitt mål. De armband du kan hitta här finns i flera olika utseenden. Du hittar länkar i tjockt och tunt sterlingsilver, stilrena armband i läder, gravyrarmband som tillåter dig att själv skriva något på armbandet, vackra pärlarmband i obsidian eller i äkta vita sötvattenspärlor och mycket mer. Som du märker har Thomas Sabo inte bara tillverkat väldigt många armband, de håller alla hög kvalitet och har fin design. Du hittar mer än 200 olika armband här hos oss. Hitta ett armband som passar just dig redan idag.

Matcha med andra smycken

Att matcha två eller fler smycken från Thomas Sabo är inte svårt. De har trots allt designats med detta i åtanke. Du kan inte bara hitta vackra armband och andra smycken som har samma formspråk. När du handlar hos oss på Safira kan du även hitta fina berlocker från Thomas Sabo. Dessa berlocker kan du använda för att göra ditt smycke lite mer personligt. Varje berlock har en karbinhake som gör det enkelt för dig att fästa den vid ditt armband. Du kan naturligtvis även använda den på ett halsband från Thomas Sabo. Det finns alla möjliga berlocker att välja mellan. Du kan sätta på en fin kompass i sterlingsilver med en blå Cubic Zircon i mitten. Du kan välja en bokstav i silver eller guldpläterat silver. Gillar du det maritima temat kan du välja en ankare. Du måste inte välja endast en berlock, du kan med fördel välja många olika som du fäster på ditt armband. Berlocker är inte det enda du kan använda dig av. Vi på Safira tillhandahåller även Thomas Sabo beads, det vill säga pärlor i olika former. Våra beads finns i alla möjliga olika material och utseenden. Vissa ser ut som traditionella pärlor medan andra är helt i sterlingsilver och har snirkliga och vackra ornament och mönster. Du kan hitta pärlor som utformats som djur, exempelvis groda, hund, lejon eller fågel. Det finns skyddande symboler som Fatimas hand och livsträdet. Med hjälp av alla små tillbehör som du kan hitta hos oss kan du se till att ditt smycke blir unikt. Passa på att beställa för 1 000 kronor eller mer. Då bjuder vi på frakten! Oavsett om du endast beställer ett armband från Thomas Sabo eller om du köper hem armband, halsband och en mängd olika berlocker kan du räkna med att få hem dina varor snabbt. Vi behöver oftast bara en leveransdag. Om du dessutom beställer innan klockan slår 14:00 kommer vi att skicka ditt paket samma dag! Om du har några frågor kring våra leveranstider, produkter eller något helt annat så hör bara av dig till oss. Vi ger dig ett svar så fort vi bara kan.