Thomas Sabo Berlocker

Thomas Sabo

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Thomas Sabo Berlocker Thomas Sabo

Thomas Sabo berlocker för ditt armband eller halsband

Under det tidiga 80-talet arbetade finmekanikern Thomas för Diehl Metall, ett vanligt jobb som inte riktigt passande den ambitiösa mekanikern. Han fattade ett intresse för materialet sterlingsilver och under en resa i Asien fann han flera vackra smycken som han bestämde sig för att importera. Han sålde de framgångsrikt på olika mässor, något som i sin tur ledde till att han bestämde sig för att grunda företaget Thomas Sabo. Sakta men säkert växte företaget, hela tiden med Thomas själv vid styret. Han gav företaget ett i princip omöjligt mål: att skapa smycken som passar alla stilar och alla tillfällen. Idag är Thomas Sabo ett av världens ledande smyckesvarumärken och de skapar alla möjliga typer av smycken, från örhängen och halsband till klockor, ringar och armband. I sin strävan att nå Thomas högt satta mål har företaget även tagit fram små tillbehör som du kan använda för att göra ditt smycke mer personligt och unikt. Här på denna sida kan du hitta några av dessa små tillbehör och här hittar du även Thomas Sabo berlocker. En berlock är ett litet smycke som du kan fästa på en länk, exempelvis ett av armbanden som du kan hitta här. Thomas Sabo har skapat ett stort antal varierande berlocker. De är så gott som alla gjorda av sterlingsilver. I vissa undantagsfall kan de vara med en guldplätering eller ha detaljer av material som pärlemor och onyx. Vi har över 300 olika berlocker från Thomas Sabo som du kan välja mellan.

Hitta en berlock som passar just din stil

Poängen med alla dessa olika berlocker är att du ska kunna göra ditt smycke mer personligt och unikt. Du kan hitta bokstäver, olika symboler, olika föremål och många andra saker.

Det är svårt att kategorisera de olika berlockerna. Du finner exempelvis berlocker med ett flygplan på, med en jordglob, med en liten hund, en fotboll, änglavingar, champagneglas och så vidare. Du kan alltid börja med att beställa ett armband från Thomas Sabo och därefter lägga till berlocker som du tycker passar armbandet eller som passar just din stil. Eftersom berlockerna finns i så många olika utseenden kan du även skapa ett smycke som passar någon annan perfekt. Detta gör smycken från Thomas Sabo till en bra present att ge bort. Varför inte lägga till den första bokstaven på namnet till den som ska få gåvan, samt en eller två berlocker på saker som personen tycker om? Ett tips är att beställa armband med tillhörande berlocker tills du når tusenlappen, då bjuder vi nämligen på frakten.

Snabbt frakt och de bästa priserna

Vi vet att alla våra kunder vill få hem sina paket så fort det bara är möjligt. Därför har vi effektiviserat vårt flöde för att kunna skicka iväg ditt paket på snabbast möjliga tid. Om du beställer en vara vi har i vårt lager innan klockan 14:00 så hinner vi skicka iväg paketet redan samma dag! Om vi däremot behöver beställa in varan, eller om smycket skapas först när du har skickat en order, kommer det att dröja lite längre. Förutom att vi har snabba leveranser så strävar vi efter att alltid ha de bästa priserna. Vi kan dock inte alltid ha koll på marknaden. Skulle någon annan återförsäljare ha samma vara som oss fast för ett lägre pris kommer vi att matcha priset direkt. Du kan gärna läsa mer om vår prisgaranti genom att klicka på länken. Där anger vi exakt vad som gäller för just denna garanti. Det är värt att notera att den även gäller i upp till 14 dagar efter ett slutköp, oavsett om du har köpt en berlock från Thomas Sabo eller något helt annat. Handla dina smycken från oss på Safira redan idag. Vi ser till att du får hem dina smycken snabbt och till ett billigt pris.