Thomas Sabo Halsband

Thomas Sabo

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Thomas Sabo Halsband Thomas Sabo

Thomas Sabo halsband i många variationer

Thomas Sabo är ett tyskt varumärke som aldrig upphör att förvåna oss. Det är en av anledningarna till att de idag är ett världsomfattande företag med hundratals egna butiker på fem kontinenter. Mannen bakom företaget, Thomas själv, var en gång i tiden en mekaniker på ett stålbolag. Precis som många andra före och efter honom, blev han inspirerad att starta eget efter en resa till Asien. Tur är väl det, utan Thomas Sabo hade vi aldrig haft så många alternativ att välja mellan när det kommer till högkvalitativa smycken som finns i alla möjliga former och färger. Thomas Sabo arbetar nästan uteslutande med sterlingsilver. Det innebär att så gott som alla deras halsband som du kan hitta här på denna sida är gjorda av detta vackra material. I vissa enskilda fall är halsbandet gjort av läder eller så har silvret en guldplätering. Vi på Safira är dock övertygade om att du kommer att gilla även dessa halsband. Kolla in vårt utbud av halsband från Thomas Sabo här på denna sida.

Matcha dina halsband med speciella hängen

När du kollar igenom vårt sortiment av halsband kommer du att märka att du kan hitta halsband som ibland inkluderar ett hänge och ibland inte. Tanken bakom detta är att du ska kunna välja ett halsband utan hänge och köpa hänget separat. Klicka här för att kolla in alla de hängen från Thomas Sabo vi har valt ut till vårt sortiment. Dessa hängsmycken kan du naturligtvis även använda tillsammans med ett befintligt hänge. Du hittar både stora och små hängen hos oss. Dessa hängen skiljer sig från de hängsmycken som kommer inkluderade med halsbandet. De är både mer exklusiva och har oftast en speciell design eller en fin gnistrande sten.

Den perfekta gåvan?

När det kommer till gåvor är det inte alltid så lätt att pricka rätt. En bra gåva ska kännas personlig. Den som tar emot gåvan ska märka att du har lagt ned både tid och tanke på att välja ut just detta speciella smycke. Det ska finnas något som gör att just denna gåva passar perfekt, kanske en viss symbol, en speciell färg på ädelstenen eller själva designen. Eftersom Thomas Sabo erbjuder väldigt många olika typer av smycken kan du enkelt hitta både symboler, ädelstenar och mycket mer till deras smycken. Faktum är att du kan köpa de separat, precis som deras hängen till halsbanden. Thomas Sabo tillverkar även armband. Till dessa armband kan du hitta fina berlocker som du kan sätta på armbandet. De har ett stort antal olika berlocker som vi på Safira har samlat i vårt utbud. Du kan med fördel kombinera ett armband med ett snyggt halsband. Förutom berlockerna kan du även hitta fina pärlor som du kan använda på både armbanden och halsbanden. Alla smycken från Thomas Sabo passar väl ihop. Det gäller inte bara armbanden, halsbanden, berlockerna, pärlorna och deras halsbandshängen. Även de klockor, ringar och örhängen du kan hitta hos oss på Safira kan användas tillsammans med deras andra smycken. Återigen har företaget Thomas Sabo varit smarta här och gett alla sina smycken ett liknande formspråk så att de ska kännas enhetliga. Vill du kolla in våra andra produkter för speciella tillfällen, exempelvis dop, alla hjärtans dag, mors- och fars dag eller någon annan fin dag så kan du klicka på länken. Vi har handplockat smycken som vi tycker passar bra till dessa olika ögonblick i livet. Hade du tänkt köpa en julklapp till din partner kan du hitta många bra alternativ här. Vi på Safira strävar efter att alltid ha de bästa priserna, både för våra Thomas Sabo smycken och för alla våra andra smycken. Om du vill göra riktiga fynd kan du även kolla in vår outlet. Här hittar du alla smycken med ett pris som är lägre än vanligt eller som ingår i en kampanj.