Thomas Sabo Klockor

Thomas Sabo

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Thomas Sabo Klockor Thomas Sabo

Thomas Sabo klockor – den perfekta accessoaren

Klockor har länge varit en klassisk accessoar som kombinerar både funktionalitet och design. I sann Thomas Sabo-anda har de tagit fram klockor i alla möjliga typer av former och utseenden. Du kan enkelt se att alla klockor har ett liknande formspråk. Det är oftast rostfritt stål som gäller i denna kollektion, med vissa inslag av läderarmband. Vissa urtavlor är enkla och stilrena medan andra är detaljerade och har stora romerska siffor. En del är sportigt eleganta medan andra ger en mer sofistikerad och glamorös känsla. Kolla igenom våra klockor här på sidan och välj den modell som talar till dig mest. Vi på Safira är säkra på att du kommer att gilla mer än en klocka.

Lägg till gravyr helt kostnadsfritt

Gravyr innebär att vi skriver in något i metallen. I det här fallet har du en begränsad yta på baksidan där vi kan gravera något. Du väljer själv vad vi ska gravera, med tanke på den lilla ytan kan det vara smart att tänka ut ett eller två ord som kan passa in. Du kan även använda dig av tecken som exempelvis hjärtan för att få fram ditt budskap. Ett annat alternativ är att använda nummer för att ange ett datum som kanske är speciellt för dig eller den person som ska få klockan. Vi på Safira graverar våra smycken helt kostnadsfritt. Vi har många års erfarenhet av detta. Om du beställer ditt graverade smycke tidigt kan vi både utföra gravyren och skicka iväg smycket samma dag. Vi kan utföra själva gravyren med flera olika typsnitt. Läs mer genom att klicka på länken här ovan om du är intresserad av vår gravyrtjänst.

Olika armband

Som vi tidigare nämnde är de flesta banden i rostfritt stål och i vissa fall av läder. Bland klockarmbanden i rostfritt stål har vi klassiska länkar.

Ett alternativ till denna klassiker är våra armband i stålmesh. Detta klockarmband är inte lika stelt som den klassiska modellen utan följer handledens former på ett helt annat sätt. Dessutom ser klockan lite mer unik ut, något som alltid är kul när det kommer till just klockor. Vår klocka med mesharmband är en damklocka men skulle kunna användas av en kille också om man tycker om designen. Detsamma gäller naturligtvis för damer och alla våra andra klockor.

Bra pris och snabb leverans

Vi på Safira har under lång tid tillhandahållit klockor och smycken till kunder över hela landet. Vi har inte bara ett stort utbud med alla möjliga typer av smycken, vi har även de lägsta priserna och riktigt snabba leveranser. När det kommer till priset har vi en prisgaranti som anger att vi alltid ska ha låga priser. Skulle du till exempel hitta ett annat företag i Sverige som erbjuder samma produkt som oss fast för ett lägre pris kommer vi att matcha det priset. Det är en garanti som gäller upp till 14 dagar efter att du har gjort klart ditt köp också. Garantin gäller både för våra Thomas Sabo smycken och alla andra produkter vi har i vårt sortiment.

Matcha din klocka med ett snyggt smycke

Thomas Sabo är väldigt duktiga på att designa och skapa smycken som passar fint tillsammans. Deras klockor kan med fördel användas tillsammans med många av deras andra smycken. Du kan exempelvis klicka här för att komma till alla våra Thomas Sabo armband. Till dessa armband kan du även lägga till både pärlor och berlocker. Ett annat smycke som kan passa väl till en klocka är en elegant ring. Tyska Thomas Sabo har designat flera vackra och ovanliga ringmodeller som du kan hitta hos oss. Så gott som alla ringarna har en eller flera ovanliga drag i form av symboler, ovanlig design eller annorlunda former. Något som alla har gemensamt är att de håller hög kvalitet och som alltid är de gjorda av 925 sterlingsilver, i vissa fall pläterade med guld eller roséguld.