Triwa Klockor

Gör din klocka personlig. Gravyr på köpet när du beställer en klocka från oss. Alla Triwa's klockor och accessoarer föds i deras kreativa studio i Stockholm, där stadens nakna landskap, skiftande arkitektur och nyfikna människor är grunden för innovation. Varje Triwa Klocka är en tankeväckande sammanställning av klassiska silhuetter, Svensk modern design och spännande material. Med ett öga på mode, och det andra på design, skapar Triwa de Klockor dem själva vill bära. Triwa är en rörelse likt tiden själv - alltid utvecklas, aldrig stå stilla. Köp din Triwa klocka hos Safira så bjuder vi på gravyr av boetten. (värde 199 kr) 

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Fallande ordning
Filter

3 av 3 produkter

Triwa Klockor

Triwa klockor i klassisk och snygg design

"Transformning the Industry of Watches" – TRIWA, namnet för det populära klockföretaget är väldigt passande eftersom hela idén bakom företag kom från att fyra vänner ville förändra klockindustrin. Grundarna ansåg att klockindustrin handlade för mycket om status och precision och ville istället skapa klockor av hög kvalitet och i snygg design men till överkomliga priser. Grundat i Sverige har företaget idag sin bas i Stockholm, vår huvudstad som också inspirerar klockornas design. Vad som utmärker Triwa är den klassiska och stilrena designen kombinerad med skandinavisk design – en oslagbar kombination! Vad är Triwas ledord då? Att endast skapa produkter som de själva skulle vilja bära. Och de lyckas – vi vill ha alla klockorna! För dig som söker en klocka som både håller hög kvalitet och som har en otroligt smakfull, stilren och klassisk design är Triwa varumärket för dig. Triwa klockor finns i många olika designer, från sportigt eleganta till klassiska klockor och lyxiga klockdesigner. Här finns något för alla smaker och för alla tillfällen. Kanske vill du bära en klocka till jobbet och en annan på festen? De överkomliga priserna gör att du med fördel kan köpa flera! När du lägger en beställning på över 1 000 kronor bjuder vi dessutom på frakten. Låt dig inspireras och hänföras av vårt utbud. Hitta dina drömmars klocka redan idag! Triwa har något för alla!

Från litet till stort

År 2007 grundades Triwa av fyra vänner och bara efter några år har företaget 1 200 återförsäljare på hela 25 marknader. Det är tydligt att människor älskar deras design. I vårt sortiment av Triwa klockor kan du välja bland många olika designer. Från enkla och klassiska urtavlor med ett stilrent och snyggt läderarmband till mer sportiga och avancerade klockor och riktigt vackra rostfria stålarmband.

Du kan enkelt hitta något som passar för varje tillfälle och varje outfit. För dig som gillar att klä upp stilen med olika accessoarer kan vi rekommendera att du kollar in vårt utbud av armband. Vi erbjuder både stålarmband, läderarmband och vackra smycken i äkta guld och silver. Det blir väldigt snyggt att matcha din nya Triwa klocka tillsammans med olika armband. Eftersom alla gillar att klä sig på olika sätt har Triwa tagit fram mängder av olika designer när det kommer till klockor. Dock finns det en röd tråd. Samtliga klockor i sortimentet känns exklusiva, eleganta och sofistikerade. Dock är vissa klockor mer sportiga medan andra känns mer lyxiga. En av anledningar till att Triwa skapar så vackra klockor beror mycket på att företaget älskar mode. Med ett fast fokus på de rådande trenderna och en passion för klockor lyckas de kombinera båda.

Minimalistiskt, klassiskt eller lyxigt?

Hur vill du klä dig idag? Triwa gör det enkelt att mixa och variera stilen med sina klockor genom att erbjuda många olika designer. Kanske gillar du accessoarer och klockor i minimalistisk design? I så fall kan du hitta många vackra klockmodeller här. För dig som dras mer åt sportiga klockor i sofistikerad design finns många klockor att välja bland. Det bästa av allt är kanske att Triwa även erbjuder klockarmband separat. Du kan alltså byta ut armbandet mot något nytt när du känner för det. Att köpa flera klockarmband är betydligt billigare än att köpa flera klockor men du kan ändå förändra stilen otroligt mycket. För dig som redan har en favoritklocka hemma kan du alltså byta ut endast armbandet för att på så sätt ge klockan ett nytt utseende.

Gör din klocka till din

Vi på Safira har möjlighet att gravera din nya Triwa klocka. Du kan alltså få ditt namn, ett viktigt datum, en hälsning eller något helt annat, ingraverat på boettens övre och undre del. Detta är en kostnadsfri tjänst som vi erbjuder när du köper klockor hos oss. Läs mer om hur vi graverar!