Vigselring Flemming Uziel B005 Palladium 500, Cubic Zirconia 0,075 ct

Flemming Uziel
2799 kr

Customization

OBS. Leveranstiden för denna produkt kan inte påskyndas av valbara leveranssätt i kassan. Leveranstiden för produkten är det som står i beskrivningen.
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Vigselring från Flemming Uziel i Palladium 500. Stenar: 5 st briljantslipade Cubic Zirconia, á  0,015 ct Total carat 0,075 ct Ringmått Bredd 3,0 mm Tjocklek 1,2 mm

Art. Nr
B005CZ PD500
Enhet
St
Märke
Flemming Uziel
Material
Palladium 500
Höjd
1,2 mm
Bredd
3 mm
Leveranstid
ca 20-26 arbetsdagar
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Carat sten
0,015
Ingår i ditt köp
Äkthetscertifikat, Garanti (1 år), Original ringask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Antal stenar
5
Utsida
Kupad
Vikt
1,7 g
Form sten
Briljantslipad
Total Carat
0,075 ct
OBS
Ångerrätt gäller ej för beställningsvaror som guld-, vigsel- eller förlovningsringar. De tillverkas unikt efter val av storlek och gravyr.

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.